| 0 yorum ]

Pilates esnasında çok yoğun bir kalori harcanmaz. Pilatesle zayıflamak çok mümkün olmayabilir, çünkü pilates daha çok iskelet ve kas sistemini geliştirmeye yönelik bir egzersizdir. Tabii ki kas kütleyi artırmaya yönelik bir egzersiz olduğu için kişilerin kilo verme süreci daha hızlanır. Ancak kilo vermek için mutlaka bir kardiyo egzersizi ile pilatesi desteklemek gerekir. Pilates yapan kişilerin, uyguladıkları teknikler sayesinde, kilo vermedikleri halde yaklaşık iki bedene kadar incelmeleri mümkün. Özet olarak; tek başına zayıflatmaz ama iyi bir diyet programı ve aerobik egzersizlerle zayıflamaya yardımcı olur.

| 0 yorum ]

Tabii ki kişiler olması gerektiğinden daha uzun bir boya ulaşmaz. Ancak yapılan egzersizde uygulanan hareketler sayesinde, omurga olması gereken yüksekliğe ulaşır ve bu da daha uzun boyluymuş gibi hissedilmesini sağlar. Pilates, aldığınız doğru nefes sayesinde omurga disklerinin bir akordeon gibi yukarı doğru uzayarak tekrar açılmasını sağlar. Nefes, omurgaya masaj etkisi yaratır.

| 0 yorum ]

Kahvaltıyla birlikte içtiğiniz içecek sadece uyanmanıza yardımcı olmaz, aynı zamanda sizi güçlendirir ve enerji verir. İşte, kahvaltıda içebileceğiniz üç önemli içecek.

Kahve: Günde dört kez büyük bir fincan içenlerde yumurtalık kanseri, karaciğer kanseri ve diyabet riskini azaltır. Kahve ayrıca erken ölüm riskini de düşürür. Çünkü kahve bitkisindeki bileşikler, Alzheimer ve Parkinson hastalığıyla savaşır. Aynı zamanda, uzun toplantılarda uyanık kalmanızı sağlar...
Elma suyu: Beyindeki en önemli kimyasallardan biri olan, hafıza ve öğrenme yetisini güçlendiren 'asetilkolin' maddesini besler. Uzmanlar bir araştırmada; yaşlanma etkileri görülen fareleri elma suyu konsantresiyle beslemiş. Sonuç olarak, farelerin beyinlerindeki 'asetilkolin' seviyesinin düşmediğini ve hafıza testlerinde daha başarılı oldukları görülmüş. Pek çok bilim adamı, insan hafızasının tatlandırılmamış elma suyuyla geliştiğine inanıyor!
Portakal suyu: Eklemlerdeki iltihaplanmayı rahatlatır. İçerdiği C vitamini iltihaplanmayı önlerken, 'beta-cryptoxanthin' ise eklemleri korur. Sabah içeceğinizin, 300 mg DHA (iltihaplanmayı önleyen Omega-3) içermesine dikkat edin. Bu sayede sadece eklemlerinizin ve damarlarınızın sağlığını korumakla kalmaz, aynı zamanda daha güçlü bir hafızaya ve görme yeteneğine sahip olursunuz.

| 0 yorum ]

Erkeklerin sekse dair merak edilen 6 sırrını öğrenmek isteyenler hemen okumaya başlayın..
1)Onları en çok arkadan topladığınız saçlarınız, sade makyaj ve doğal gülümsemenizle etkiliyorsunuz. Her ne kadar siz farklı düşünsenizde onlar kadınları doğal halleriyle arzuluyorlar.
2) Onları en çok baştan çıkaran şeyler sıralanacak olursa;
* Sıcak ve ışıl ışıl gülümsemeniz
*Seksi yürüyüşünüz
3)Sizce kadınların en çok neresini merak ediyorlar. Verilere göre erkekler kadınların en çok bacaklarını merak ediyorlar.
4)Kadınların seks esnasında göğüs uçlarını öpmesinden bildiğinizin aksine hiç hoşlanmıyorlar.
5)Cinselliği yaşayacakları kadında aradıkları en önemli özellik partnerlerinin maceracı olması.
6)İdeal bir seksin 40 ila 45 dakika arası olduğunu düşünüyorlar.

| 0 yorum ]

Çıktığınız erkek doğru smu söylüyor yoksa yalancının biri mi? Dürüstlük ilişkilerde oldukça önemlidir ama hiçbir erkek kolayca romantik olamaz. İşte her erkeğin söylediği 7 yalan..
1. "En iyi arkadaşların taş gibi!"
Kadınlar sevgilisinin kız arkadaşlarını hiçbir zaman beğenmemesini ister. Bu nedenle kız arkadaşını nasıl bulduğunu sorduğunda duymak isteyeceği en son şey, "kız arkadaşın çok güzel, taş bebek gibidir". O yüzden erkekler bu soruya her zaman "korkunç, sen daha güzelsin" diye cevap verir.
2. "Üzgünüm"
Bir erkek özür diliyor ve üzgün olduğunu söylüyorsa aslında neden bunu yaptığına dair hiçbir fikri yoktur. Bir erkek kadınlardan defalarca özür dileyebilir ancak aslında yanlış yaptığını düşünür ve karşısındakinden özür beler. Erkek arkadaşınız gelecek sefere sizden özür dilediğinde 'neden' özür dilediğini ve üzgün olduğunu sorun.
3. "Ali'nin dertleşmeye ihtiyacı var"
Uzun zamandır tanıdığı birinin konuşmaya ihtiyacı olduğu için onunla buluşması gerektiğini söyleyen erkek yalancıdır. Erkekler kadınlar gibi değildir, bir sorun üzerinde uzun uzadıya konuşmazlar. Sadece birşeyler içip maç izlerler. Nadiren de olsa sorunları üzerinde konuşan erkeklerin bu sohbeti 4 dakikadan fazla sürmez ve "Bunu kafana takma. Birşeyler içip maç izleyelim" cümlesi ile noktalanır.
4. "Tünele giriyorum, seni duyamayabilirim."
Evet bunu sevgilinizi arayıp hoşuna gitmeyen şeyler söylediğinizde duyduğunuz cümledir. Her zaman da işe yarar. Bir erkek bunu söylerken arabada değil evinde olabilir. Bu sizinle sohbet etmekten sıkıldığı anlamına gelmez. Birkaç güzel espri, güzel söz duymak isterler elbette, sadece işler karışmaya başladığında başvurdukları bir yoldur.
5. "Kedini ya da köpeğini sevdim"
Erkek arkadaşınızı eve çağırdığınız ve daha önce bahsetmeiğiniz kediniz ya da köpeğiniz sizi karşıladı.Sürekli ona kedinizden ve sıcak aile saadetinizden bahsettiniz. Erkek bu aşamadana "bana ne bunlardan" diye düşünürken siz, "onu sevip sevmediğini sorarsınız".. Ve cevap.. Yalan.. Sadece sizinle vakit geçirmek istiyor, evcil hayvanınızla değil.
6. "Seninle harika oluyor ancak ufak bir ara verebilir miyim?"
Yatakta en ateşli anda bir erkek bunu söyleyip yataktan kalkıp banyoya gidiyorsa ya da kendini tam anlamıyla veremiyorsa bir sorun vardır. Aslında bu erkeğin seksi bitirmek zorunda olduğunu gösterir. Lütfen gerçeği söylemesi için zorlamayın.
7. "sadece şaka yapıyordum."
Çoğu erkek aile, arkadaşınız ya da sizin hakkınızda bazı şeyleri ufak ufak söyler, hoşunuza gitmediğini görünce 'sadece şaka yapıyordum' der. Örneğin erkek arkadaşınız eğer sizinle çıkmasaydı kız kardeşinizle çıkabileceği şakası yapıyorsa, sonrasında size sarılıp "şakaydı" diyorsa dikkat edin.

| 0 yorum ]

Aşk hayatınızda fazla değişiklik yok, herşey rutininde gidiyor ancak siz partnerinizden değil de herşeyin sıradanlaşmasından sıkıntı duyuyorsunuz. İşte aşk yaşamınızı canlandıracak 10 tavsiye..

1- Randevulaşın
Bazı çiftler iş ya da farklı nedenlerle seks yapmaya zaman bulamayabilir. Siz de seks için partnerinizle ya da eşinizle randevulaşın. Yemek ya da film için dışarı çıkın, biraz yürüyüş yapın, eve geldiğiniz birşeyler için ve planladığınız gibi devam edin. Seks için plan yapmak garip gelebilir ancak insanlar herşey için plan yapıyor, siz de yapın.
2- Evden çıkın
Sürekli evde olan çiftler için seks yaşamları iş, çamaşırlar ve çocukların bakımı gibi rutinleşmiş olabilir. Ev dışında göl manzaralı bir yerde seks yapmak daha heyecan verici olabilir. Yatak odasında seks yapmak çoğu zaman zordur. Bu sırada saati kurup kurmadığınızı, çatıdaki deliği tamir etmek için ne kadara ihtiyacınız olduğunu merak edebilirsiniz. En iyi seks geçmiş ve geleceği düşünmediğiniz zaman yapılır. Yatak odanızdaki büyükannenizin size gülümseyen fotoğrafı bile işinizi zorlaştırabilir.
3- Yatak odanızı yeniden dekore edin
Yatak odanızın yeri seks için ideal olmayabilir. Çocukların ya da bakıcının odasına yakın olması sizi olumsuz etkiliyor olabilir. Odanızın duvarlarına aynalar yerleştirmek, TV koymak hem sizin dikkatinizi dağıtacağı hem de çocuklara açıklamayı zorlaştıracağı için iyi bir fikir olmayabilir.
4- İstediğiniz şeyin ne olduğunu hayal edin ve uygulayın
Herkesin kısa ya da uzun seks fantazileri vardır. Bazıları fantazileri ruhunun derinliklerinde saklayabilir. Partnerinizden böyle bir talep geldiğinde ne söyleyeceğinizi biliyor musunuz? Eğer emin değilseniz yalnız değilsiniz. Bu konuda biraz çaba gösterebilir, dergiler, kitaplar ya da videolara göz atabilirsiniz.
5- Partnerinizin isteklerinin farkında olun
Partnerinize kendinize sorduğunuz "aşk hayatından ne beklediğini" sorun. Genellikle partnerlerden en sık duyulan ortak şikayet birinin diğerinden daha fazla seks yapmak istemesidir. Bazıları partnerlerinin istediklerinden daha farklı seks yapabilirler. Bu isteksizliğe neden olabilir. Bu gibi sorunları ortadan kaldırmak için partnerinizle konuşmalı, sekste hoşlandığınız ortak noktaları bulmalısınız.
6- Seks problemlerinizi görmezlikten gelmeyin
Seksüel sorunları olan insanlar çoğu zaman utanırlar ve sorunları gidermek için geç kalırlar. Ancak bu yeni sorunların ortaya çıkmasına neden olabilir. Çözmek için uzmanına başvurun.
7- Yavaş hareket edin
Uzun zamandır birlikte olan çiftlerin seks yaşamları giderik hızlanabilir. Kısa sürede seks yapmak sizi tatmin etmeyebilir. Bu nedenle yeni taşınan ya da ilk defa birlikte olan bir çift gibi hareket edin. Yeni yerler keşfedin, yeni şeyler deneyin. En iyi seks, yavaş, eğlenceli ve yaratıcı olandır. Sadece tek bir şekli yoktur. Biraz öyle biraz böyle yenilik gerektirir. Kadınlar seksten zevk aldıkça, seksüel sorunlar ortadan kalkar ve herkes karlı çıkar.
8- Herkes aynı şeyi yapıyor diye düşünmeyin
Ne kadar seks yapmalıyız? "Şimdi olduğundan daha çok" diye düşünmeyin. Seks yaşamınızda "olmalı" şartlanmasına kapılmayın. Yani "ne sıklıkta seks yapmalısınız"ın cevabı "Bunun cevabı yok"tur. Ne kadar seks yapmanız gerektiğini düşünmeyi bırakıp istediğiniz zaman seks yapın.
9- Denemeye devam edin
Daha iyi bir seks yaşamı biraz çalışmanızı gerektirebilir. Seks yaşamınıza heyecan katmak istiyor ancak bun un için hiçbir şey yapmıyorsanız bir faydası olmaz. Kayınvalideniz aradığında hasta olduğunuzu söyleyin ve sekse zaman ayırın ya da mum ışığında seks yapın. Biraz da yanılma payı alarak yeni şeyler deneyin. Asla vazgeçmeyin. Bunları daha öncede duyduğunuzu ya da okuduğunuzu düşünüyorsanız demek ki hala birşey yapmamışsınız.
10 - Kendi kendinizi motive edin
Eğer birisi seks için zamanım yok ya da iyi bir seks için enerjim yok diyorsa, onun seks yaşamının iyi olmasını beklemeyin. Bu kadar basit. Bu yüzden iyi bir seks yaşamı için kendi kendinizi motive edin.

| 0 yorum ]

Burcunuzun kullandığınız aracın modelini etkilediğini biliyor musunuz? Hangi gün doğduğumuz bir çok karakter özelliğimiz üzerinde etkili olduğu gibi, sürüş alışkanlıklarımız ve seçtiğimiz otomobiller üzerinde de belirleyici rol oynuyor.

İşte burçların araç tercihleri ve sürüş tercihleri ..
KOÇ:Direksiyon başındayken başka bir otomobilin kendisini geçmesine çok sinirlenir. Koç sürücüsü hızlı araba kullanmaya bayılır. Refleksleri çok iyidir ve tam zamanında önlemini alıp, tehlikeyi önlemesini bilir. Bir tavsiyede bizden; Koç burcu insanını araba kullanırken rahatsız etmeyin,içindeki trafik canavarını uyandırabilirsiniz!
HAYALİNDEKİ OTOMOBİL: Koç burcu insanının hayalini kırmızı bir spor otomobil süsler. Otomobilin müzik sisteminin iyi olması onlar için hayati önem taşır.
BOĞA:Boğa burcu yaşama ve ondan haz almaya düşkün bir burçtur. Boğa burcu insanı genelde sakin olarak tanınır. ancak trafiğe çıktığında iş değişir. Kinci ve maceraperest olmaları onların direksiyon başındaki tavırları üzerinde belirleyici rol oynar. Boğa burcu sürücüsüne karşı trafikte dikkatli olmak gerekir.
HAYALİNDEKİ OTOMOBİL:Doğaya düşkünlüğü otomobil seçiminde de kendisini gösterir. İçinde rahat edebilecekleri otomobilleri seçerler. Gri ve kırmızı en çok tercih ettikleri renklerdir.
İKİZLER:İkizler burcu insanı gençliğin ve dinamizmin sembolüdür. Bunun nedeni ikizler insanının hangi yaşta olursa olsun genç ve çocuksu kalmayı başarmasıdır. Maceradan hoşlanırlar ve çok meraklıdırlar. İkizler sürücüsü hızlı, sinirli ve sabırsızdır.
HAYALİNDEKİ OTOMOBİL:Onun değişken karakteri farklı otomobilleri beğenmesine yol açar. Biraz maymun iştahlı olduğu söylenebilir. Seçtiği otomobil mutlaka gündemde ve modern olmalıdır.
YENGEÇ:Çok duygusal, hayalci, çocuksu insanlardır. Yengeçler ölçülü ve dikkatlidirler. Direksiyon başında da dikkatlidirler. Trafik kurallarına uymaya özen gösterirler ve birisi bir hata yaptığında oldukça sinirlenirler. Emniyet kemeri takmadan asla yola çıkmazlar.
HAYALİNDEKİ OTOMOBİL:Görünüş ve lüksten çok, fonksiyon önemlidir. Aile otomobillerini tercih ederler. Fazla hız yapmamalarına rağmen güçlü motorlu otomobilleri tercih ederler. Bir markaya güven duyarlarsa kesinlikle değiştirmezler.
ASLAN:Otomobil kullanırken kendine çok güvenir. Can sıkıcı olaylar karşısında soğukkanlılığını korumayı başardığı için hemen hemen hiç hata yapmaz.
HAYALİNDEKİ OTOMOBİL: Soğukkanlı olan aslan burcu insanı kendine güven veren, güçlü ve sağlam otomobilleri tercih eder. Bu nedenle aslan burcu insanının hayalini her türlü lüks ve konfora sahip araçlar süsler.
BAŞAK:Hayatının bir parçası olan titizliği otomobil sürerken de gösterir. Kurallara oldukça özen gösterir. Ancak sabahları sinirli olur ve otomobil kullandığında etrafına öfke saçabilir.
HAYALİNDEKİ OTOMOBİL:Detaylara önem verir, otomobilinde de konfor ister. Sağlam geniş ve ekonomik bir otomobil tam onlara göredir.
TERAZİ:Trafikte son derece kibar olmalarına karşın oldukça kararsız davranışlar sergilerler. Sürekli diğer arabalara bakarlar. Otomobil kullanmak onlar için kesinlikle bir zevk değildir.
HAYALİNDEKİ OTOMOBİL:İç ve dış dizaynı önem taşır. Teknik ayrıntılar genellikle fazla önem taşımaz. Bir terazi için otomobilin çizilmesi tam bir felakettir.
AKREP:Çok kıskanç olmasıyla tanınan akrep burcu, hataları affetmeyen ve saldırmak için fırsat kollayan bir karakter barındırırlar. Sakin görünseler de bir hata ile karşılaştıklarında bağırıp çağırmaktan geri kalmazlar.
HAYALİNDEKİ OTOMOBİL:En son model hızlı ve güçlü otomobillerden hoşlanırlar. Motor sır dolu bir kutu değil, yakından ilgilendikleri bilgi sahibi oldukları bir şeydir. Güçlü otomobille hava atmaya bayılır. Siz siz olun sakın otomobilini eleştirmeyin.
YAY:Özgürlüğüne düşkün olan yay burcu maceraya bayılır. Kendisini çok iyi tanır ve özelliklerinin farkındadır. Trafikte korkusuzdur. Trafik kurallarına uyar ve diğer sürücülere saygılıdır.
HAYALİNDEKİ OTOMOBİL:Konforlu ve sevimli otomobillerden hoşlanır. Otomobillerinin herkeste bulunmasını istemezler Üstü açık ya da en azından sunrooflu, bir otomobil tercih ederler.
OĞLAK:Oğlak burcu yönetici olmak için yaratılmıştır. Organizasyon yeteneği güçlüdür. Reflekslerine, hızına yani otomobiline hakimdir. İyi bir sürücüdür.
HAYALİNDEKİ OTOMOBİL: Kullandığı otomobil mutlaka en son model olmalıdır. Satış sonrası servise de büyük önem verir.
KOVA: Hayatını olduğu gibi trafik kurallarını da hiçe sayar. Diğer sürücüleri küçümseyen bir tavrı vardır.
HAYALİNDEKİ OTOMOBİL:Kova burcu insanı otomobilinin dikkat çekici ve son model olmasını ister. Uyumlu bir dizayn, eksantrik bir iç donanım, büyük boyutlu geniş bir panel ve güçlü motor otomobilinde aradığı özelliklerdir.
BALIK:Hayalci ve romantik balık burcu insanı trafikte kurallara bağlıdır. Balıklar yolda tehlikeden uzak dururlar. Çok dalgın oldukları için tehlikeli durumlar yaratabilirler.
HAYALİNDEKİ OTOMOBİL:Canlı renkleri severler. Kullanılmış otomobil almaktan hiç çekinmezler. Eski otomobil alıp yenilemeye üşenmezler. Gezmeye meraklı oldukları için otomobilin rahatlığı da çok önemlidir.

| 0 yorum ]

Ayakları çok ağrıyan ya da çok terlediği için kokanlar önerilerimize göz atın.

Ayaklarınızı rahatlatın
Çift katlı yumuşak köpük, tabanlarının ön kısmında oluşan acılarda rahatlık sağlar.
Her türlü kapalı ayakkabı için lateks köpük tabanlık kullanın. Gün boyu rahatlık sağlamak için tabanına bu destekleri koyabilirsin. Kırışmayan ve kaymayan tabanlıklarla ayakların hava alabilir. Yıkanabilir olması da ayrı bir rahatlık.
Ağrı için kemik koruyucu silikon yastık ayakta oluşan ağrıyı anında hafifleten bu silikon yastıklar ayakkabının şişkinliğin üzerine uyguladığı basıncı azaltır ve gün boyu rahatlık sağlar. Yumuşak, esnek ve yıkanabilir.
Kokuyu önlemek için
Ayak kokusu derinin üzerinde yasayan bakterilerden gelir. Bunlar terle birlikte artar. Ayaklarınızı içinde tanenli asit bulunduğu için siyah çay ile yıkamak, o bölgeyi kurutur ve terlemeyi bir süreliğine durdurur, iki çay torbasını 15 dakikalığına demleyin. Sonra biraz soğuk su ilave edin ve ayaklarınızı 20- 30 dakika içinde bekletin. Yaklaşık bir hafta, on gün bunu deneyin.
Sprey deodorant kullanabilirsiniz. Böylece nem ve koku oluşmaz.
Reçeteli satılan kokuyu önleyen ilaçlardan her akşam ayaklarınıza sıkıp sabah kalktığınızda durulayabilirsiniz.
Eğer ayaklarınız sırılsıklam oluyorsa ve ağrı eşiğin yüksekse doktorunuzla Botoks için konuşabilirsiniz.

| 0 yorum ]

Kendini ne kadar saklarsa saklasın, üzerinde taşıdığı bazı işaretler, karakteri, sizi aldatıp aldatmayacağı hatta sağlık durumu hakkında bile bilgi veriyor. İşte onu tanımanızı sağlayacak 9 ipucu.
Hoşlandığınız erkeğin size açılmasını sağlamanın ne kadar zor olduğunu hepimiz biliyoruz. Eğer erkek arkadaşınızın kendiyle ilgili ipucu vermemesi sinirinize dokunmaya başladıysa aşağıdaki dokuz işaretten yardım alabilirsiniz. Hem de o farkına bile varmadan!
YÜZÜK PARMAĞI DİĞERLERİNDEN UZUNSA
Yüzük parmağı diğer parmaklarından uzun olan erkeklerin hem spor hem de sayılarla arası gayet iyidir. Ancak aynı şeyi dans etme yeteneği konusunda söylememiz ne yazık ki çok zor.
Kalp krizi geçirme riski olması da dikkat etmeniz gereken önemli bir unsur.
SAÇLARI DÖKÜLMÜŞSE
Saçları dökülmüş erkeklerden hoşlanmıyor olabilirsiniz ancak biz size yine de bu tiplerin libidolarının genellikle yüksek olduğunu ve yatakta başarılı olduklarını belirtelim.
BACAKLARINI AYIRARAK OTURUYORSA
Yapılan bir araştırma erkeklerin fiziksel hünerlerini ve erkekliklerini göstermek için biraz alana ihtiyaçları olduğunu gösteriyor. Bu, hem cinsel güçlerini hem de kendilerine olan güvenlerini göstermek için kullandıkları bir yöntemdir.
BAŞI BÜYÜKSE
Büyüklüğün önemi tam da burada ortaya çıkıyor. Erkek arkadaşınızın başı ne kadar büyükse IQ'su da o kadar yüksektir. Alın elinize mezurayı ve başlarınızın büyüklüğünü kıyaslayın. Bakalım hanginiz daha zekisiniz?
UZUN BOYLUYSA
Kısa erkeklere oranla uzun boylu erkekler daha fazla prostat kanserine yakalanma riski taşıyor. Şanslılar ki, kalp krizi riskinden de bir o kadar uzaklar.
Bilim adamları, boy uzunluğunun sağlıklı beslenmeyle ilgisi olduğunu ortaya çıkardılar. Aynı zamanda uzun bacaklar düşük tansiyon ve kolesterol seviyesine işaret ediyor.
BURNU BÜYÜKSE
İri burunlu bir erkek gayet karizmatik de olabilir, ancak genellikle kadınlara pek çekici gelmez. Peki, iri bir burnun büyükçe bir cinsel organın ipucu olduğunu söylesek?! DUDAKLARI İNCEYSE
İnce dudaklı tipler hislerini asla belli etmezler. Bu özelliğe sahip erkekler oldukça duygusaldır, ayrıca çoğumuzda öpüşme isteği uyandırdıkları da bir gerçektir.
Keyiflerine ve rahatlarına aşırı düşkün tipler oldukları da söylenebilir. Eğer hem yatakta hem de dışarıda bir parti canavarı istiyorsanız, ince dudaklı erkekler tam size göre.
YÜZ HATLARI BELİRGİNSE
Güçlü bir çene ve belirgin elmacık kemikleri onun yüksek testosteron seviyesine sahip olduğunu gösterir. Bu tiplerin evlenmelerinin küçük bir ihtimal olduğunu belirtmeden geçemeyeceğiz.
Onunla mutlu sona ulaşsanız bile aldatılma olasılığınız yüksek. Daha fazla kötü özellik saymadan siz en iyisi ondan uzaklaşmaya bakın.
DAR İÇ ÇAMAŞIRLARI GİYİYORSA
Vücut dili uzmanları, vücut hatlarını olduğu gibi ortaya koyan iç çamaşırlarını tercih eden erkeklerin aşırı özgüvenli tipler olduğunu söylüyor. Asker desenli modelleri tercih edenler risk almaktan hoşlanırken, beyaz giyenler kendilerine en çok güvenenler. Bu güvenleri cinsel hayatlarında da belirgin bir şekilde fark ediliyor.
Ünlü yıldız futbolcu David Beckham'ın rol aldığı iç çamaşırı reklamlarında neden bu kadar seksi gözüktüğünü sanırız şimdi anladınız!
KREDİ KARTINI ORTAYA ATIVERİYORSA
Biriyle yeni tanıştığınızı düşünün. İlk defa yemeğe çıkıyorsunuz, hesap geldiği anda kredi kartını masaya koyuyor. Sonrasında bir gece kulübüne geçiyorsunuz ve yine aynı şey yaşanıyor. Bu, zaman zaman nezaket gösterisi gibi görülse de, sizinle konuşmadan bu şekilde davranan birinin yeterince olgunlaşmamış olduğunu düşünebilirsiniz.
Eğer ödemelerini nakit olarak yapmayı tercih ediyorsa, bundan özgürlüğüne düşkün biri olduğunu çıkarabilirsiniz.

| 0 yorum ]

ABD’li bilim adamları, kilolu insanların egzersiz yapmasını sağlayan bir hap geliştiriyor.

Harvard Üniversitesi tarafından yürütülen araştırmalara göre, vücutta iştahı dengeleyen bir hormon olan “leptin”i harekete geçirmeye yarayan ilaç, fiziksel aktiviteyi artırmaya da yardımcı oluyor. Deney fareleri üzerinde yürütülen testlerde merkezi sinir sistemine etki eden ilaç sayesinde bu hormon aktif hale geçirildi. Deneyde farelerin fiziksel aktivitesinin iki kat arttığı gözlemlendi. Farelerin ayrıca yüzde 30 daha az kalori tükettiği, kan şekerinin dengelendiği ve uzun vadede önemli bir miktarda kilo kaybettiği de belirlendi. Araştırmayı yürüten Profesör Christian Bjorbaek, “Kandaki leptin harekete geçirildiğinde hayvanlar daha enerjik hale geldi, insanlarda aynı etkiyi göreceğimizi umuyoruz” dedi. Uzmanlar şimdi insanlar üzerinde benzer bir etkiye sahip olan hapı geliştirmek üzere araştırmalarını sürdürüyor.