| 1 yorum ]

Davetlerde görüyoruz, hem göğüs dekoltesi hem bacak... Kimi zaman o da yetmiyor bir de sırt! Amaç seksi görünebilmek. Halbuki bu seksilik değil aşırıya kaçmak oluyor. Kıyafeti seksi gösteren ayrıntılardır, fazla ten göstermek değil! Kıyafetin modeli, kesimi ve kumaşı seksi görünmemizi sağlayan detaylar. Unutmamak gerekirki seksi görünmek
abartılı frapan detaylar kullanmak veya aşırı dekolteler giymek demek değil. Sade bir görünümün altında bile seksi vurgular yaratabilir, kendinize güvenen tavırlarınızla seksapelliğinizi ön plana çıkartabilirsiniz.
Seksi bluzları dökümlü kazaklarla kombine edin. Dantel, saten ya da pamuklu fark etmez seksi, kısa kollu bluzlar, büyük beden görünümlü kazakların içinde çok çekici ve seksi görünürler.
Mükemmel bir sutyene yatırım yapın. Kendinizi bir anda farklı bir şekilde seksi ve güzel hissedebilirsiniz.
Biraz bacak gösterin. Unutmayın ki bacaklar seksi görünümün en etkili silahıdır.
Geniş yakası olan, dantel gibi farklı detaylarla kendini gösteren uzun kollu tişörtler sizi farklı ve seksi gösterir. Yumuşak, pamuklu ve hafif likralı kumaşı vücudu sararken sade görünümü size farklı bir cazibe katar. Uzun kollu tişörtleri isterseniz tek başına isterseniz de fularla veya ceketle kombinleyebilirsiniz. Farklı detaylı uzun kollu tişörtler giyin
Boyun ve omuzları ön plana çıkarın
BOYNUNUZU ve omuzlarınızı ön plana çıkaran bluz ve kazaklar, en az göğüs dekoltesi kadar seksidir. Göğsün üst kısmını açıkta bırakan kıyafetler dikkati boyuna çeker. Omuzları açıkta bırakan kıyafetler ise seksi ve gözalıcı bir görünüm oluştururlar. Boyun bölgenizi ve omuzlarınızı dikkat çekici kılmak istiyorsanız parıltılı şık bir kolyeyle dekoltenizi tamamlayabilirsiniz. Geniş yakası olan, dantel gibi farklı detaylarla kendini gösteren uzun kollu tişörtler sizi farklı ve seksi gösterir. Yumuşak, pamuklu ve hafif likralı kumaşı vücudu sararken sade görünümü size farklı bir cazibe katar. Uzun kollu tişörtleri isterseniz tek başına isterseniz de fularla veya ceketle kombinleyebilirsiniz.

1 yorum

MAVİ TUTKU dedi ki... @ 27 Aralık 2009 04:49

Bir kadının bedenini teşhirini sevmiyorum ben. Ne adına olursa olsun buna ihtiyaç duyması bence kadını sadece basitleştiriyor.

Yorum Gönder