| 0 yorum ]

Hangi burcun giyim stili nasıl olmalı?
Koç
Kendilerine olan güvenleriyle dikkat çeken Koç burcu kadınları, vücutlarını saracak bu etekle çok şık görünecek.
Boğa
Boğazlarına oldukları kadar güzelliklerine de düşkün olan Boğa Burcu kadını, kıyafetlerini renkli aksesuarlarla tamamlamayı sever.
İkizler
Genelde dağınıklığıyla bilinen İkizler burcu, kıyafetinde de üzerinde bol duracak tişörtleri daha çok tercih eder. Bu tişört tam İkizler Burcu kadınına göre.

Yengeç
Burçlar arasında en hassas ve romantik olarak bilinen Yengeç'ler, giyimlerinde de bu özelliklerini yansıtmayı ihmal etmez. Bu seksi ayakkabı Yengeç Burcu kadınlarının kalbini fethedebilir.
Aslan
Süslü giyinmeyi seven Aslan Burcu kadınları modayı yakından takip etmekte geri kalmazlar. Sezonun modası tulip etekle çok şık olacaklar.
Başak
Evini asla dağınık göremeyeceğiniz Başak Burcu titizliğe çok önem verir. Genelde açık renkleri seven Başak Burcu kadınlarına bu mavi şal çok yakışacak.
Terazi
Klasik parçalardan vazgeçemeyen Terazi Burcu kadınları, yaz-kış giyebilecekleri bu bluzu çok sevecekler.
Akrep
Doğal görünümünü hep koruyan Akrep Burcu kadını, arada bir de olsa elbise giymeyi sever. Bu elbise Akrep'ler için iyi bir seçim olacak.
Yay
Renkli kişiliklerini kıyafetlerine yansıtmayı seven Yay'ları, tek renk bir kıyafetle görmeniz çok nadirdir. Bu kırmızı gözlüğü severek takacaklar.
Oğlak
Daima zevkli seçimleriyle etraftaki kişileri kendilerine hayran bırakan Oğlak Kadını, kıyafetinin tamamlayıcısı bu saati çok sevecek.
Kova
Modern görünüşlerine karşın sabit fikirli olmalarıyla bilinen Kova Burcu kadınları, seçtiği kıyafetlerde de fazla cesur davranmazlar. Bu çanta tam onlara göre...
Balık
Nostaljik tasarımları tercih eden Balık kadınları, füme rengi bu paltoyla beğenilerini ortaya koyacaklar.

0 yorum

Yorum Gönder