| 0 yorum ]

 Elinde Oscar ödüllerini kazananların adlarının yer aldığı zarfa benzer bir zarfı açan Jon Stewart, sonucu şöyle açıkladı: “Bu çok heyecan verici. Bebek... Angelina’ya gidiyor.”

Sinema dünyasında heyecan yaratan Oscar ödüllerinin açıklandığı törende, kırmızı halı üzerinde salınan yıldızlar kadar, bu yıldızların hamileliği de eğlenceli bir şekilde gündeme geldi.
Los Angeles’daki ödül törenini sunan Jon Stewart, Oscar ödüllerinin açıklandığı yöntemi kullanarak hamile Hollywood yıldızlarını diline doladı.
Hamile yıldızlar Nicole Kidman, Jessica Alba, Cate Blanchett’ın görüntülerinin yansıdığı sahnede, elinde Oscar ödüllerini kazananların adlarının yer aldığı zarfa benzer bir zarfı açan Stewart, sonucu şöyle açıkladı: “Bu çok heyecan verici. Bebek... Angelina’ya gidiyor.”
Stewart, salonda bulunamayan Jolie için “Angelina bu gece aramıza katılamadı. Oscar gecesinde 17 bebek bakıcısına sahip olmak zor” dedi.
Cate Blanchett üçüncü, Jessica Alba ilk bebeğini, üç evlatlığı olan Angelina Jolie ikinci, iki evlatlığı bulunan Nicole Kidman da ilk bebeğini bekliyor.

0 yorum

Yorum Gönder